Image

Extra diensten


Bij een inboedel-ontruiming kan het nuttig zijn om gebruik te maken van onze extra diensten.

Voordelen:

  • U kan het pand zonder zorgen teruggeven aan de verhuurder.
  • U kan het pand in propere staat verkopen.
  • Een proper pand zorgt voor een snellere verkoop én een hogere verkoopwaarde.

Image

Afdoppen gasleiding

Wij verwijderen uw oude gastoestellen en plaatsen een afsluitdop op het aansluitpunt. We voeren ook een controle uit naar gaslekken. Zo is alles veilig na afloop. 

Image

Schoonmaakdienst & dieptereiniging

Het pand wordt volledig proper gemaakt, van visueel-proper tot een professionele poetsdienst en dieptereiniging van sterk vervuilde ruimtes; keuken, badkamer, toilet dmv. professionele steamer. Ook voor extreem zwaar vervuilde ruimtes. We proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van ecologische producten. Dit komt u, ons en de natuur ten goede.

Image

Snoeien en maaien van verwilderde tuin.

Een frisse tuin heeft een betere aanblik bij een eventuele verkoop. Firma Vercruijsse verzorgt een summiere opknapbeurt of zorgt voor een professioneel tuinonderhoud. Meer info vindt u hier


 
 
 
Image

Afleveren van woningcertificaten

Bij verhuur en verkoop van een woning, dient u over de nodige wettelijke certificaten te beschikken. Wij kunnen deze i.s.m. onze partners leveren in combinatie met de ontruiming.

 
Image

Kleine reparaties

Firma Vercruijsse verzorgt ook kleine herstellingswerken uit zoals: deurklinken vastzetten, lekkende kraan herstellen, piepende deuren oliën, opvullen gaten in de muur...

Image

Uitzuigen van ondergelopen kelders

Alvorens een pand te verkopen, is het nuttig dat de kelder watervrij is. Wij beschikken over:
1) een professionele vuil waterzuiger mét een ingebouwde waterpomp = water tot in de hoekjes wegzuigen en direct afvoeren naar buiten.
2) een krachtige vuilwaterpomp met zeer hoog debiet en met een lange afvoerleiding.

Image

Sloopwerken

In sommige gevallen kan het nuttig zijn om (vervallen) schuren, koterijen, afdakjes, afscheidingen... af te breken en te verwijderen. Ook daar kunnen we voor zorgen.

Image

Schilderwerken

Alvorens de woning te verkopen, kan het beter zijn deze eerst eens op te frissen door schilderwerken. Het is bewezen dat een proper, fris huis gemakkelijker verkoopt én stijgt in de verkoopwaarde.
Onze specialiteit: zwaar vervuilde muren en plafonds door nicotine, vet, roet...

Image

Insectenbestrijding

Firma Vercruijsse bestrijdt met de Nocospray® de overlast van insecten, zoals vlooien, kakkerlakken, luizen, huisstofmijt, vliegen... in uw pand d.m.v. Oxypy®, een biologische insecticide. Het bestrijdingsproduct blijft vier tot vijf weken aanhouden, zodat ook de eitjes en nieuwe insecten geëlimineerd worden. 100% doeltreffend voor insecten en onschadelijk voor de mens.

Image

Desinfectie en/of ontgeuren

Dit kan van pas komen bij de volgende situaties: panden die lange tijd onbewoond zijn, verwaarloosde woningen, bij ontdekken van een lijk, na een wanhoopsdaad, bij een zwaar verwaarloosde woning van personen die lijden aan hoarding of verzamelzucht, alcohol- en drugsverslaafden... en natuurlijk na brand- en waterschade.
Firma Vercruijsse beschikt over een professioneel toestel, de Nocospray®, om te desinfecteren en/of ontgeuren.

CONTACTEER ONS

Magazijn:
Bedrijvenpark 'Ten Bogaerde' Veurne

Bureel:
Zwartemolenstraat 8, 8951 Dranouter

0456/571.175
(maan- tot donderdag van 8 tot 18 uur)

logo2018d

LINKS

  Milieu engagement
   Algemene voorwaarden
  Contact
   Privacy
   Cookies

BTW BE0761.237.291
HRO: 52.867
IBAN: BE37 7510 0165 7528
BIC: AXABBE22